INSPIRASI

HADIAH ISTIMEWA DI AWAL TAHUN 2021

Pinterest LinkedIn Tumblr

Hampir terlupa saya. Permulaan 2021, lebih tepat pada 4 Januari 2021, saya mendapat kiriman hadiah hasil daripada kuiz terkumpul dalam acara #ProgramGalakanMembacaPPM sempena #klwbc2020 dengan topik ‘Masyarakat Berjiwa Besar Melalui Penulisan’.

Sesi selama 3 jam ini banyak memberi info tambahan berkaitan swaterbit, penulisan sebagai terapi, menemui makna dalam minimalis, menguasai bajet penerbitan dan norma baharu dalam inovasi cerita rakyat. 5 orang panel berkongsi pengalaman mereka dan ia sangat memberi manfaat terutamanya buat mereka yang mahu mula menulis. Lebih lagi ketika di zaman pandemik begini yang mungkin ada antara kita punyai waktu terluang untuk berkarya.

Boleh ikuti rakaman fb live di sini.

Setiap sesi ada soalan dan di penghujung rancangan, soalan terkumpul yang ditanya boleh dijawab oleh penonton, kemudian emailkan mengikut link yang diberi. Alhamdulillah, saya berjaya jawab semua soalan dan terima hadiah begini. Hadiah tahun baru kiranya ini. Boleh saksikan hadiah yang saya terima. Menarik kan?

Jadi kawan, jom membaca dan menulis sesuatu. Baca bahan bacaan yang mempunyai nilai dan budi. Jadikan tulisan kita yang baik-baik supaya ianya memberi manfaat buat yang membaca.

 

zanariah salam

Suka ambil gambar, suka travel, suka beli buku, suka membaca. Hai, awak suka apa pula?

Comments are closed.

error: Content is protected !!